Centre de Podologia

INSOLER és el nou projecte del SOLER GRUP, un centre podològic especialitzat en el diagnòstic i tractament de patologies i alteracions dels seus peus.

A INSOLER oferim tractaments dins les diferents vessants de la podologia, comptant amb la tecnologia més puntera. Realitzem tota classe de tractaments quiropodològics i ortopodològics per aconseguir una bona salut podàlica.

A més, som un centre especialitzat en el tractament del peu diabètic, oferint tractaments en estadis preventius, estadis aguts i estadis crònics, que van des de la realització de quiropòdies, la confecció de suports plantars i calçat, tan estandarditzat com a mida, realització de cures així com la dispensació de complements específics per aquest tipus de peu.

A INSOLER som especialistes en ortopodologia. Oferim un servei integral als nostres pacients: estudi de la marxadisseny i fabricació de plantilles personalitzades esportives com terapèutiques.

INSOLER fabriquem els suports plantars en el nostre centre, controlant així tot el procés de fabricació, sense necessitat d’externalitzar cap servei. Aquest fet, ens permet oferir la màxima qualitat als nostres clients en el menor temps possible. Per això comptem amb un sistema integral per a la fabricació de plantilles en 3D, amb la més alta tecnologia.

Som un centre en constant innovació, per tal de buscar la millor qualitat i servei per als nostres pacients.

Salut i cura pels vostres peus

Especialistes en el diagnòstic i tractament de patologies i alteracions que afecten als seus peus.

TRACTAMENTS PELS PEUS

A través de la tecnologia més puntera, INSOLER realitzem tota classe de tractaments quiropodològics i ortopodològics per oferir una bona salut podàlica als nostres pacients.

ESTUDI BIOMECÀNIC

Realitzem una exploració complerta del pacient, en estàtica i dinàmica, mitjançant unes plantilles instrumentades o cinta de córrer sensoritzada. Els resultats els contrastem amb l’exploració en llitera per obtenir un diagnòstic i pla de tractament.

PLANTILLES A MIDA

A partir d’aquest estudi personalitzat, a INSOLER dissenyem el suport plantar amb sistema CAD en funció de la patologia, edat, pes, activitat laboral o esportiva de cada pacient.

PODOLOGIA ESPORTIVA

INSOLER diagnostiquem, tractem i fabriquem les plantilles en funció de la patologia del peu del pacient, combinada amb els requeriments de l’esport que aquest realitza.

PEU DIABÈTIC

Oferim un servei integral en el tractament del síndrome del peu diabètic: estudi de pressions, assessorament, tractament i calçat en funció de la fase del pacient: preventiva, aguda o crònica.

Noves tecnologies, 2D i 3D

Tecnologia 2D

La presa de mesures en 2D s’utilitza per substituir la tècnica de fabricació de suports plantars coneguda com Lelièvre, que es realitza mitjançant una base plantar i enganxant els components necessaris per a cada pacient.

Tecnologia 3D

La presa de mesures en 3D s’utilitza per substituir la tècnica de fabricació de suports plantars sota motlles de guix. Aquesta tècnica permet l’escanejat directe del peu en 3D, aconseguint una reproducció més exacta del peu per la fabricació de suports plantars individualitzats. A més, aquesta tecnologia també permet escanejar directament el motlle de guix o escuma fenòlica, en el cas que siguin necessàries correccions amb el peu en descàrrega.