Tractament Quiropodològic

Dins d’aquesta vessant de la podologia, el tractament del peu diabètic s’abordarà de diferents maneres:

Cribatge neuropàtic i vasculopàtic

Es valorarà la presència de neuropatia i vasculopatia. Dins d’aquest cribatge es tindran en compte els factors de risc, complicacions associades, alteracions cutànies i unguials, alteracions de la pilificació, alteracions de la suor, alteracions estructurals i es realitzarà una exploració neurològica, valorant la sensibilitat superficial i profunda, i per últim, una exploració vascular, tenint en compte els signes clínics, polsos i índex turmell braç.

 

En funció dels resultats obtinguts en aquest cribatge, es monitoritzarà al pacient en funció del nivell de risc associat.

Quiropòdia

És el tractament podològic que tracta i elimina les hiperqueratosis, helomes i alteracions unguials dels peu, amb el fi d’evitar i prevenir possibles molèsties i lesions.

Cures de lesions

Per aconseguir una bona cura de la úlcera es realitzarà un desbridament de la ferida, es controlarà la possible infecció i es realitzaran descàrregues per evitar que la zona afectada rebi pressió i contribuint d’aquesta manera a la cicatrització.

INSOLER, especialistes en Peu diabètic

INSOLER oferim un servei integral en el tractament del síndrome del peu diabètic. Aconsellem els nostres pacients de com tenir cura dels seus peus.

Estudi de pressions

Realitzem una exploració tant de la marxa activa com en baropodometria (anàlisis de pressions).

Assessorament

Podòlegs especialitzats en el diagnòstic i el tractament integral del peu diabètic

tractament

INSOLER oferim diferents tractaments pel peu diabètic: Ortopodològic i Quiropodològic