Plantilles Personalitzades

Plantilles Personalitzades

INSOLER oferim un sistema integral per la fabricació de plantilles en 3D, amb la més alta tecnologia. Per tot això disposem de: Plataforma baropodomètrica, Plantilles sensoritzades, Escàner 2D, Escàner 3D, Fresadora CAD-CAM i Sistema de filmació en vídeo.

 

INSOLER fabrica les plantilles individualitzades per cada pacient en el seu centre, controlant així tot el procés de fabricació, sense necessitat

d’externalitzar cap servei. Aquest fet, l’hi permet oferir la màxima qualitat als seus clients en el menor temps possible.

 

Les plantilles dissenyades amb tecnologia 2D i 3D són fabricades amb fresadores 3D, que permeten la combinació de materials amb diferents dureses, flexibilitats i absorcions, minimitzant l’ús dels adhesius i millorant el comportament dels materials.

plantilles terapèutiques

Plantilles amb l’objectiu de mantenir l’estructura del peu i evitar futurs problemes patològics, que puguin afectar a l’extremitat inferior o al tronc.

 

plantilles esportives

INSOLER fabrica les plantilles en funció de la patologia del peu del pacient, combinada amb els requeriments de l’esport que aquest realitza.

plantilles diabètiques

Els pacients diabètics solen manifestar una neuropatia sensitiva. Per evitar una ulceració del peu, és precís l’ús de plantilles preventives individualitzades a més d’un calçat adequat que eviti friccions.

Centre Podològic INSOLER

INSOLER oferim un servei integral en la fabricació de plantilles 3D amb la més alta tecnologia

Estudi biomecànic

Realitzem una exploració tant de la marxa activa com en baropodometria (anàlisis de pressions).

Disseny Plantilla

Adaptades al tractament en funció de la patologia, edat, pes, activitat de cada pacient.

Fabricació Plantilla

Amb fresadora 3D, que permet la combinació de materials amb diferents dureses, flexibilitats i absorcions.